A Moving Out a mai nap ajándék Epic játéka

Ahogy korábban beszámoltunk róla ismét elérkezett az Epic Games Store karácsonyi ajándékosztása. December 30-ig minden nap egy-egy játékot ajándékoz nekünk a cég. De ezekre csupán 24 óránk van lecsapni, ezért minden nap látogassatok el a weboldalunkra, hogy ne maradjatok le egyről sem!

A mai nap egy kooperatív családi játék, a Team17 (Worms) által fejlesztett Moving Out lehet a miénk. A játék a stresszes költözési macerát próbálja vicces formában feldolgozni, mindenképp érdemes kipróbálni.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkeztek az Epic fiókotokba és a GET gomb megnyomása után befejezni a vásárlást. A műveletet meg tudjátok csinálni az Epic Games Store kliensében is, miután feltelepítettétek a programot és persze itt is szükségetek van egy fiókra a játék megszerzéséhez. Utána indulhat a letöltés és a game is.

Ne feledjétek, hogy csak holnap azaz szerda 17:00-ig tudjátok bezsebelni a Moving Out-ot, hiszen azután újabb játékot kapunk, ami szintén 24 óráig áll a rendelkezésünkre. Nézzetek vissza hozzánk és nem maradtok le róla!

A játék értékelései:

Metacritic
PC: 79/100
PS4: 74/100
XONE: 78/100
NS: 77/100
Game Informer 6.5/10
GamesRadar+ 3.5/5
IGN 8/10