Íme az Epic Games Store szentesti ajándéka

Ahogy korábban beszámoltunk róla ismét elérkezett az Epic Games Store karácsonyi ajándékosztása. December 30-ig minden nap egy-egy játékot ajándékoz nekünk a cég. De ezekre csupán 24 óránk van lecsapni, ezért minden nap látogassatok el a weboldalunkra, hogy ne maradjatok le egyről sem!

Szentestére a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Plus Edition-t szerezhetjük meg, ami a D&D alapján készült, önálló világgal rendelkező asztali szerepjáték harmadik adaptációja.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkeztek az Epic fiókotokba és a GET gomb megnyomása után befejezni a vásárlást. A műveletet meg tudjátok csinálni az Epic Games Store kliensében is, miután feltelepítettétek a programot és persze itt is szükségetek van egy fiókra a játék megszerzéséhez. Utána indulhat a letöltés és a game is.

Ne feledjétek, hogy csak holnap azaz szombat 17:00-ig tudjátok bezsebelni a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Plus Edition-t, hiszen azután újabb játékot kapunk, ami szintén 24 óráig áll a rendelkezésünkre. Nézzetek vissza hozzánk és nem maradtok le róla! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A játék értékelései:

Metacritic
PC: 73/100
PS4: 74/100
XONE: 74/100
GameSpot 6/10
IGN 6.8/10
PC Gamer (US) 69/100