Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek debütáló lemeze

A szlovák popsztár Karin Ann, számos sikeres single után, most a debütáló lemezével jelentkezik, amelynek címe 'lonely together'. Az album producere Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack, Halsey) volt, központi témái a mentális egészség, és a nemi esélyegyenlőség. A lemezen megtalálható minden, amely a modern pop zenére jellemző: szerethető, de sötét szövegek, trap-es löktetések, fülbemászó dallamok.

Karin Ann még nagyon fiatal, de őszinte és különleges popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több, mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Ami talán a legszerethetőbb Karinban, az a rendkívüli őszinteség, ahogy képes az élet keményebb témáit ilyen fiatalon megfogni és zenéje által átadni.

„Én nem arról beszélek, hogy hogyan tegyük a világot még csillogóbb hellyé, vagy hogyan meneküljünk el a hétköznapokból. Én a valóságról beszélek, úgy, ahogy átélem, és ezekkel az érzésekkel nem vagyok egyedül. Azt gondolom, hogy az embereknek erre van mostanság szükségük nem pedig a könnyed, de semmitmondó dalokra, még akkor is, ha a legtöbben félnek beszélni a valódi érzéseikről" – kezdte Karin Ann, aki a dalszerzésben találta meg saját komfortérzetét.

A fiatal énekesnő 4 éve, csupán 15 évesen kezdte el írni a lemezét. „Az emberek az eddigi dalaim által talán ismerhetnek egy-egy szeletet belőlem, viszont ez a lemez egy összefüggő történetet mesél el, ami az enyém. A dalok mind kapcsolódnak egymáshoz, és több olyan téma is van köztük, amikről sosem gondoltam volna, hogy nyilvánosan fogok beszélni. Remélem, hogy szeretni fogják a hallgatók az egész albumot és a dalokon keresztül átélhetik a történetet, amit én. Szeretnék közösséget építeni, minél több embert érek el a zenémmel, annál többnek tudok segíteni és hitet adni, hogy nincs egyedül a problémáival" – folytatta Karin Ann.