Új dallal és klippel jelentkezik Lovasi Eszter zenei projektje, a Jules War

A Parallels keserédes popja és szeretnivaló videója után most egy szerelmi leszámolást idéző, megrendítő szerzeményt és egy brutálisan őszinte, expresszív klipet tesz közzé Eszter. Érdekesség, hogy a Love eredetileg születésnapi meglepetés lett volna valaki számára, akihez végül sosem jutott el az ajándék.

A letaglózó kisfilm hirtelen felindulásból készült Orfűn, egy 30 éves családi videokamerával. "Reggeli közben meséltem a barátomnak, hogy nem tudunk megegyezni egy korábban leforgatott anyag vágásáról, mikor ő megpillantott egy nagyra nőtt édesburgonyát a sarokban és kitalálta, hogy csináljunk egy teljesen új videót. Egy olyat, ami biztos, hogy senkinek sem tetszik majd. Ehhez a szomszédos lovarda trágyadombja megfelelő helyszínnek tűnt, és pár órán belül rögzítettük is a filmet." – mondta el Eszter a klip születéséről.

A hangfelvételek a pécsi LA Gardens stúdióban készültek Maczkó Róbert felügyelete alatt, aki a produceri munkálatokból is kivette a részét.

A Love újabb spektrumát mutatja meg a Jules War izgalmas és érzékeny zenei világának, amelyet hamarosan újabb dalok szélesítenek, nyáron pedig végre a színpadon is bemutatkozik a produkció: június 30-án, a Fishing on Orfűn látható majd először a zenekari felállás.