Új klippel és lemezzel jelentkezik a kelet-európai régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze után új klippel és EP-vel jelentkezik, amely többek között az elmúlt év dalait szedi csokorba. A “side effects of being human” kislemez napjaink lázadó attitüdjét keveri emo energiákkal és a 80-as évek hatásaival. Az új anyag igazi stíluskavalkád, megtalálható rajta az alt-pop, alt-rock, trap, hyperpop, de néhány nagyívű ballada is. Karin a sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért.

Karin Ann még nagyon fiatal, de őszinte és különleges popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több, mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, vagy az MTV. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann, májusban megnyerte Munich Music Video Awardot is egyik klipjével.

Karin egy konzervatív országban nőtt fel, ahol a zene egyfajta menedékhely lehet, ahol meg tudja osztani a véleményét ő is, bármi is legyen az. „Az EP egy történetet mesél el, minden dal köthető egy másikhoz, és olyan témákról írtam, amiről nem is gondoltam volna soha, hogy fogok. Remélem, hogy akik eddig mögöttem voltak és támogattak, nekik is tetszik majd ez a koncepció” – mesélte Karin Ann, aki tavasszal több állomásos turnéra indul Alfie Templemannal Európában.

Karin Ann - Winter Song: https://youtu.be/_UOYOzoRq2E