Új klippel tér vissza a szlovákiai z-generációs csodagyerek

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új, érettebb dallal érkezik. A we´re friends, right? klipjét Simone Bozzelli készítette, aki korábban a Måneskin videóiért is felelt. Karin a sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért.

Karin Ann még nagyon fiatal, de őszinte és különleges popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több, mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann, májusban megnyerte Munich Music Video Awardot is egyik klipjével.

Ami talán a legszerethetőbb Karinban, az a rendkívüli őszinteség, ahogy képes az élet keményebb témáit ilyen fiatalon megfogni és zenéje által átadni. „Jobban otthon érzem magam, ha angolul írok szöveget, és bízom benne, hogy több emberhez eljut így az üzenetem. Szeretnék több lenni egy énekesnél, mert rengeteg téma van, amivel többet kellene foglalnia a világnak és beszélni róla napi szinten. Alig várom, hogy élőben is előadhassam a dalaimat, amire márciusban újra sor kerül" – mesélte Karin Ann, aki tavasszal több állomásos turnéra indul Alfie Templemannal Európában.