Csajok vs Pasik koncert és verseny ajánló

Koncert

Szeptember 3. szép hétvégéjén, amikor az öreglányok és a taták még örülnek a nyárnak (vénasszonyok nyara, indián nyár), a Trafik klubban (1088 Budapest, Mikszáth K. tér 2.) a hölgyek és az urak mérik össze erejüket. Igazi élet-halál harc várható! A világot jelentő deszkákon: The Tits, Grievance, Bubble Babes és SoundVis!on. Utána Hekk Ky Ra Mpage pörgeti hajnalig a lemezeket.

A bandák számára nagy a TÉT, mivel a közönség tapsviharát egy igazi DECIBELMÉRŐVEL (aki nem hiszi, meg is nyalhatja vagy szagolhatja) mérjük meg mindegyik koncert után, és írjuk fel az adatokat, hogy melyik RAJONGÓTÁBOR volt a LEGHANGOSABB és így tovább. 4 helyezett lesz, így nincs vesztes! A SORREND felállítása után jön az eredményhirdetés és az értékes NYEREMÉNYEK!!! A nyeremények eszmei összértéke meghaladja a 150 ezer forintot, amelyet a következő kedves támogatóknak köszönhetünk:

Facebook esemény

Gyertek ordítani, sikítani, tapsolni, ANARCHIAAAA, mert azt nálunk csak most, csak nektek KÖTELEZŐ! 

A fellépők után Hekk Ky Ra Mpage pörgeti a lemezeket hajnalig, kifulladásig, ameddig a közönség bírja szusszal és sörrel. Rock, retro, mai slágerek... mintha a legjobb rádiót kapcsolnád be!

Kapunyitás: 20.00 óra. Érdemes időben érkezni és hajrázni a kedvencekért! Kezdés pontosan fél 9.

Belépő kimondottan zenekari támogatásként csak most, csak nektek 500 Ft!