Fedél nélkül Vágó Piros

Kedvenc mesehőse nyomdokaiba lépett Vágó Piros kisfia. A mesebeli karakter sátor-rajongásán felbuzdulva a balatoni nyaraló kertjében töltötte az éjszakát Piros és családja. A kis Zalán izgatottan csapott bele az alkalmi táborozásba, amely ráadásul a benti hőségre is ideális megoldást jelentett.

Első táborélményeit élhette át Vágó Piros kisfia a Balatonalmádiban töltött hosszú hétvége alatt. Bár a hosszabb nyaralásokat a nyár további részére tartogatják, az ismert rádiós csemetéjének máris igazi kalandokban lehetett része. Zalán régóta a mesebeli kandúr sátorozásairól áradozott szüleinek, az elviselhetetlen meleg pedig zárt térben amúgy is lehetetlenné tette az alvást, így a sátor mellett döntöttek. Már az előkészületek is nagy élményt jelentettek Zalánnak, a szabadban töltött napokban pedig igazi kis túrázóként azonosult a természettel.

„A barátnőm balatoni nyaralójában akkora volt a hőség, hogy fontolóra vettük, hogy kiköltözünk a kertbe, főleg, mert Zalán régóta vágyik már rá, hogy egy igazi sátorban tölthesse az éjszakát. A kedvenc meséjében a kandúr mindig sátorozni indul, így kapott ihletet a táborozáshoz, de egyébként is imád a természetben lenni.” – mesélte Vágó Piros. - „Már a sátorállításnál is fel volt villanyozva, a kész kuckóban pedig teljesen otthon érezte magát. Kiscserkészként rendezkedett be a kinti létre. Alig várja, hogy kenu-és kajaktúrákra is mehessen majd.” – folytatta a leghallgatottabb rádió népszerű műsorvezetője.

„A hosszabb nyaralást még későbbre tartogatjuk, mert inkább kerüljük a nagy kánikulát és a tömeget. Szeptemberre tervezünk egy korzikai kiruccanást, de alapvetően spontán utazók vagyunk. Jövő héten viszont biztosan bicajozunk majd egy nagyot  az Őrségben.” – árulta el Piros, akit természetesen nyáron is naponta hallhatnak a Class FM-en.