Hatalmas sztárparádéval nyitott meg a Budafcknpest

Hazánk hírességei egy helyen gyűltek össze június elsején: a Budafcknpest store, a BP Shop legújabb üzlete a Budapest szívében. A bolt hatalmas sztárparádéval és privát partival nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A rendezvényen megjelent többek közt Fluor Tomi és Diaz, a Wellhello frontemberei, Iszak Eszti, Cinthya Dictator, Lakatos Márk, Epres Panni és Ganxsta Zolee is, a hírességek azonnal beleszerettek az új kollekcióba.

A hiphop szcéna után mára az egész várost meghódította a BP Shop lokálpatrióta ihletésű, vonulata, a Budafcknpest. „Attól függetlenül, hogy a saját márkámnak és az egyéni stílusomnak legtöbbször a nőies darabok képezik az alapját, szeretek lezserebben, sportosan is öltözködni. Imádom a változatosságot és a kiegészítőket; napszemüvegeket, baseball sapkákat, fullcapeket. Tervezőként rengeteg fantáziát látok a márkában és az új kollekcióban, egy-egy hétköznapi, vagy akár csajos szettbe is nagyon jól bele lehet illeszteni a Budafcknpest darabokat.” - mondta el Iszak Eszti, aki maga is tervező, nemrég dobta piacra első kollekcióját.

Ganxsta Zolee is mesélt a márkához fűződő viszonyáról. „Évekkel ez előtt keresett meg a BP Shop egyik alapítója, hogy dolgozzunk együtt. Abszolút átjött a srácok és a márka által képviselt lokálpatrióta életérzés – régen voltak az LA és a NY sapkák aztán berobbant a BP. Hihetetlenül jó és ütős ötlet, nagyon örülök, hogy ilyen menő lett a brand. Egyébként kislányommal elterveztük, hogy éjszaka visszajövünk símaszkban és kiraboljuk a boltot!” - mesélte nevetve Ganxta Zolee aki a kislányával Zoeval vett részt az eseményen.

A Wellhello zenekar egyik frontembere, Fluor Tomi szintén nagy rajongója a brandnek. „Jó, hogy Európának meg tudjuk mutatni a budapestiséget, hogy mi is ide tartozunk – a BP Shop egyértelműen a nyugatos értékeket képviseli. Magyarországon már hihetetlenül népszerű a márka, és nem csak a fővárosban, Székesfehérváron a kishúgom is keresi. Valahogy megjelenik benne a szabadság, ami számunkra nagyon fontos érték. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a márkával az egész világnak üzenhetjük, hogy Magyarország egy igazi buliszíntér, itt rengeteg a látnivaló, és ide tényleg érdemes eljönni”

A fiatal fotóművész, Cinthya Dictator is eljött a megnyitóra. „Szimpatikus, hogy olyan tehetséges tervezőkkel dolgoznak együtt, akik osztálytársaim, évfolyamtársaim voltak – jó látni, hogy van olyan márka, aminek az alapítói az én kortársaimat foglalkoztatják itt Magyarországon. A Budafcknpest cuccok, ahogy egyre gyakrabban tűnek fel a városban - turistákon és helyieken egyaránt - menővé és fiatallá teszik a várost. Jó, hogy a Budapest felirat végre kitört a régi szuvenírboltokból, és túlnőtt az ócska hűtőmágneseken. így, ha idejön egy külföldi, akkor érzi, hogy itt van szabadság – én is úgy érzem, ez az egész a szabadságot is jelképezi.” - mondta el véleményét Cinthya.

Az ország első Budafcknpest üzlete a Hercegprímás utca 6. szám alatt várja vásárlóit.