Mikler Rolanddal keverték a zenét a SportKlub műsorvezetői

Sportklub Lemezlovasok

Fergeteges hangulatban állhatott a DJ pult mögé Marenec Fruzsi és Sándor Orsi. A SportKlub nemrégiben indult magazinműsorának házigazdái a kézilabda válogatott Mikler Rolanddal pakolták a lemezeket egy népszerű szórakozóhelyen. Eddig ismeretlen terepen bizonyíthattak a megújult arculattal jelentkező SportKlub lányai. A műsorvezetői székből kiszakadva a Bed Beach DJ pultját vehette birtokba Marenec Fruzsi és Sándor Orsi.

A Meztelenül című sportmagazin duója a DJ-ként is tevékenykedő kézilabda válogatott Mikler Rolandtól leshette el a lemezzsonglőrködés fortélyait. A lányok remek hangulatot teremtettek az ismert kapussal a kézilabdások éjszakájának keretein belül.

„Bár nem tartom magam a bulik megszállottjának, a közös munka után azonban üdítő kikapcsolódást jelentett a szórakozóhelyen töltött néhány óra. Megtisztelő volt, hogy Roland által nyerhettünk betekintést a DJ-szakmába, aki a sporthoz hasonlóan ebben is otthonosan mozog.” – mesélte Sándor Orsi, akihez testnevelői diplomája kapcsán is meglehetősen közel áll a sport. 

„Kolléganőm Marenec Fruzsi mikrofont ragadott, míg én a háttérben ismerkedtem a keverőpult rejtelmeivel. Érdekes volt a hangulatfelelős szerepébe bújni és egy egészen más oldalról szemlélni a partit.” – tette hozzá a modellként is ismert Orsi.

A lányok és Mikler Roland produkciója hamarosan látható lesz a Meztelenül című műsorban, ahol hazánk legjobb sportolóival találkozhatunk – kicsit másképp.

Meztelenül - hétfőn, szerdán, pénteken 17.45- kor és vasárnap 11.45-kor a SportKlub műsorán!