Strandröplabda kupán a SportKlub sztárjai

Szikrázó napsütés, feszülő izmok, lopott csókok… strandröplabda bajnokságon jártak a SportKlub sztárjai, akik nem csak a labdát kergették, a perzselő délutánon.  A Marenec Fruzsi, Szabados Ági és Világi Péter alkotta csapatot Tápai Szabina erősítette volna, de sérülése miatt kedvese, a táncos Szabó Tomi ugrott be a kézilabda klasszis helyett. A féltő törődést Szabina szurkolással és csókokkal hálálta meg párjának.

Az Aquaworld szokásos röplabda bajnokságán Marenec Fruzsi a Híradó két műsorvezetőjével, Világi Péterrel és Szabados Ágival készült a megmérettetésre, a triót Tápai Szabina egészítette ki. A kézilabdázót azonban kedvese Szabó Tomi, a Bad Boys egykori táncosa és az April Projekt vezetője, helyettesítette a pályán, nehogy újabb sérülést szenvedjen.

„Sajnos 8 hete átestem egy szalagpótló ujjműtéten, így nem merészkedtem a labda közelébe. Főleg mivel a héten veszi kezdetét az alapozó edzés, ami teljes embert kíván, így nem kockáztathattam. Néha azért bemerészkedtem a pályára, meg persze szurkoltam a Sportklub csapatának és Tominak, aki néhány csókot is kapott közben.” – nevetett Szabina.

 „Bár egyikőnk sem igazán gyakorlott röplabdában, mégis szépen helytállt Tomi. A mozgás mindkettőnk életében központi szerepű, voltam már többször a táncóráján, de edzőterembe is ellátogatunk néha közösen. Most azonban jól jött nekünk egy pár hetes nyári pihenő, mialatt Szardínián kapcsolódtunk ki.” ¬– folytatta a profi kézilabdázó. 

Marenec Fruzsi is remekül helyt állt a bajnokságon, annak ellenére, hogy most játszott strandröplabdázott életében másodszor.

„Nagyon izgalmas meccseket játszottunk, főleg mivel én nemrég strandröplabdáztam életemben először. Ennek ellenére egész jól ment a meccs. Hiszen 1-1-es döntetlennel végződött.” –mesélte Fruzsi, aki mióta a Meztelenül riportere egyre több sportágban kipróbálhatta magát.