Elindult a FIFA+ applikáció a Hisense-tévéken

World Cup Daily néven indít műsort a FIFA a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt, amelyet a rajongók a Hisense okostévéken elérhető FIFA+ applikációban követhetnek majd.

A foci vb napi eseményeit összefoglaló felvételeket a dohai szurkolói zónából sugározzák majd, a műsor vendégei között pedig a résztvevő 32 ország közszereplői, sportlegendái és influenszerei lesznek láthatók.

Az applikációban a 25 perces epizódok mellett a korábbi vb-mérkőzések is visszanézhetők, továbbá élő közvetítések és összefoglalók is szórakoztatják majd a drukkereket. A World Cup Daily műsorvezetői többek között Caroline De Moraes, a Eurosport és a BBC, valamint Michael "Timbsy" Timbs, a COPA90 tudósítója.

"Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minél többek számára minél egyszerűbb hozzáférést biztosítsunk a labdarúgó-világbajnokság programjaihoz” – mondta el Alex Zhu, a Hisense Group alelnöke. A vállalat alelnöke hozzátette, a szurkolók egyedi, a saját országukhoz és kultúrájukhoz közel álló tartalmakat keresnek, a FIFA+ app pedig abban segít, hogy minél sokszínűbb műsorral szolgáljon a nézőknek a világbajnokság ideje alatt.