Mesés ajándékokkal készül az ünnepekre a BOOKR Kids és a Samsung

A legújabb Galaxy készülékek1 idén karácsonykor a mesék birodalmába repítenek. A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egy éves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához2. A promócióban résztvevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot december 8-től igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be. Az éves előfizetéssel korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A Samsung a sikeres tavalyi együttműködés után újra összefog a szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, hogy többezer gyermek és szülő számára tegyék még kellemesebbé az ünnepi időszakot. A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztő játékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetár ismét díjmentesen elérhetővé válik a Galaxy felhasználók számára.

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket.

„Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek az ünnepi időszakban, az iskolai szünetben vagy a karácsonyfa alatt is olyan játékokkal játsszanak, és olyan tartalmakat fogyasszanak, amelyek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is és akár a szülőkkel közösen is kellemes időtöltést jelenthetnek. Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy felhasználók családjába idén mi hozhatjuk el azt a szolgáltatást, amely mindezt biztosítja. Bízunk benne, hogy az egy éves előfizetés alatt sokan megszeretik a Mesetárat, amely így minél több magyar gyermekhez eljuthat” – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

A Mesetár kínálatához idén karácsonykor a Galaxy felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak. A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető december 8-től, egészen 2022. február 28-ig. A kupont a BOOKR Kids oldalán válthatják be, itt regisztrálhatnak, vagy beléphetnek meglévő fiókjukba, majd az Aktiváló kód felhasználása mezőbe írhatják be az egyedi kódot. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókjukhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban.

„A tavalyi együttműködésünk során rengetegen fedezték fel velünk a BOOKR Kids meséinek világát. Bízunk benne, hogy a technológia segítségével idén karácsonykor is összehozhatjuk a családokat és erre nagyszerű lehetőséget adnak a Mesetár interaktív történetei. – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók idén akár a karácsonyfa alatt nemcsak új készüléküknek, hanem egy ilyen nagyszerű szolgáltatásnak is örülhetnek.”

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ a https://bookrkids.com/bejelentkezes oldalon érhető el.

1 Az ingyenes hozzáférés a következő, a promócióban résztvevő készülékekkel igényelhető: Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G, A72, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Galaxy Z Flip3 és Galaxy Z Fold3 okostelefonok, Galaxy Tab A7 és Tab A7 Lite, valamint Galaxy Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+ és Tab S7 FE tabletek.
2 Az ingyenes hozzáférésre limitált számú igénylés adható le, a készlet erejéig.