Új területen erősít az OTP Mobil: a vállalat felvásárolta a HelloPayt

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

Az OTP Mobil ma már több millió ember életét teszi egyszerűbbé gördülékeny fizetési megoldásaival. Ennek érdekében folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait a fogyasztói igényeknek megfelelően. A vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok rendszereit üzemeltető HelloPay felvásárlásával tovább bővült az innovatív fintech vállalat üzleti portfóliója, a HoReCa szektorban erős jelenléttel bíró cég ugyanis banki terminálok mellett QR alapú appos és HelloPay kártyás fizetést is lehetővé tesz eszközein, valamint a szektor igényeihez igazított, a magyar piacon egyedülálló borravaló-megoldást is kínál.

Az OTP Mobil meglévő szolgáltatásai, vagyis a Simple alkalmazás és a kereskedőknek, vállalkozásoknak szóló SimplePay fizetési megoldások már eddig is széles réteget támogattak különböző fintech és fizetési fejlesztésekkel, melyek közül bárki megtalálhatta a számára szimpatikus, profiljába illőt. Ehhez az újító szemlélethez illeszkedik a HelloPay felvásárlása is.