Hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit31 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

„Az általános jóllétünk központi kérdés mindannyiunk életében, ezzel együtt növekszik az igény, hogy még alaposabb képet kapjunk egészségi állapotunkról. Ezért a Samsung elkötelezett az okos egészségkövető eszközök fejlesztése mellett, amelyekkel a felhasználókat támogatják a jóllétüket szolgáló szokásaik kialakításában – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy Fit3 – mint a legújabb aktivitásmérőnk – lehetőséget teremt arra, hogy széles körben serkentsük a mindennapi jóllétet, és támogassuk a felhasználókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat.”

Tartós és kompakt aktivitásmérő – nagyobb és stílusosabb kijelzővel
Az alumíniumvázas Galaxy Fit3 1,6 colos kijelzővel rendelkezik, amely 45%-kal szélesebb az előző modellhez képest2, így a felhasználók egyszerűbben olvashatják le adataikat egy pillantás alatt. A könnyű és karcsú kialakításnak köszönhetően az eszköz kényelmesen viselhető éjjel-nappal. Könnyedén igazodik a felhasználók életmódjához és napi ritmusához a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, amely egy feltöltéssel akár 13 napig bírja3. A többféleképp személyre szabható aktivitásmérőt még egyedibbé tehetik azáltal, hogy több mint 100 számlap4 közül választhatják ki kedvencüket, de saját fotóikat is beállíthatják háttérképként. A stílusos, egyetlen mozdulattal felcsatolható és könnyedén cserélhető óraszíjakkal5 egyéni ízlésükhöz, napi rutinjukhoz igazíthatják az eszközt.

Tarts lépést az egészségügyi mérőszámokkal6, éjjel-nappal!
A Samsung kiemelten foglalkozik az alvással mint a jóllét egyik alapelemével, fejlett alváskövető eszközeivel7 pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók az alvásmintáik megértésével egészségesebb szokásokat alakítsanak ki. Ezt a hagyományt folytatja a Galaxy Fit3 is. A felhasználók egész éjszaka kényelmesen viselhetik az eszközt, amely mindeközben nyomon követi alvási szokásaikat, érzékeli a horkolást is8, a véroxigénszint mérésével9 pedig még részletesebb adatokat közöl. A készülék az egyéni alvásminták alapján személyre szabott Alvástréninget10 kínál a felhasználóknak, olyan tanulságos ismeretekkel látva el őket, amelyekkel még jobban megérthetik az alvásukat, és ezáltal változtathatnak szokásaikon.

A Galaxy Fit3 eszközzel a felhasználók napközben is figyelemmel kísérhetik mindennapi tevékenységeiket, szinte bármikor és bárhonnan elérhetik a több mint 100 féle edzéstípust, megtekinthetik edzésrekordjaikat, mindez tovább motiválhatja őket céljaik elérésében11. A készülék 5ATM minősítéssel, valamint IP68-as víz- és porállósággal12 rendelkezik, vagyis a különböző környezeti körülmények között és szabadtéri tevékenységek közben viselhető. A felhasználók a Galaxy Fit3-mal még alaposabb képet kaphatnak az általános egészségi állapotukat érintő információkról, olyan mérések alapján, mint a pulzusszám13 vagy a stressz-szint figyelése.

Maradj biztonságban14 és kapcsolatban a Galaxy ökoszisztémában!
A Galaxy Fit3 olyan vadonatúj biztonsági funkciókkal bővült, mint az Esésérzékelő vagy a Sürgősségi SOS, hogy a felhasználókat fokozottabb biztonsági védelemmel láthassa el. Az esés érzékelését követően a felhasználó kiválaszthatja az eszközön a mentőszolgálat azonnali riasztását, így időben orvosi segítséget kaphat. Vészhelyzet esetén a felhasználók az oldalsó gomb ötszöri megnyomásával azonnali SOS-jelzést küldhetnek.

A felhasználók a Galaxy Fit3-mal a csatlakoztatott Galaxy ökoszisztéma számos funkciójához hozzáférhetnek, fokozva a viselhető eszközök nyújtotta élményeket. Közvetlen a csuklójukon rendelkezésükre áll egy olyan irányítóeszköz, amellyel a Kameravezérlőn15 keresztül az okostelefon kameráját irányíthatják, fényképeket készíthetnek, és időzíthetik a felvételkészítést, emellett pedig a csatlakoztatott készülék médiatartalmait is lejátszhatják vagy kezelhetik. A felhasználók automatikusan szinkronizálhatják16 a Galaxy Fit3 és a párosított okostelefon beállításait, összehangolva a készülékeket a zökkenőmentes élmény érdekében, például a zavartalan alvásért vagy a lefekvéshez való készülődés során. Ha elkeveredik párosított okostelefonjuk, könnyedén megtalálhatják a Mobil megkeresése funkcióval17 vagy fordítva: a Galaxy Fit3 készüléküket is bemérhetik vele.

Elérhetőség18
A Galaxy Fit3 három – köztük Szürke, Ezüst és Rózsaarany – színárnyalatban február 23-tól Magyarországon is elérhető és 24 990 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható. További információ a Samsung weboldalán olvasható.

 

 

Galaxy Fit3

Anyag és szín

Alumíniumváz Sportszíjjal,

Szürke, Ezüst, Rózsaarany színben

Méret és tömeg

42,9 X 28,8 x 9,9mm, 18,5g19

Kijelző

1,6 col (40.0 mm), 256x402 AMOLED

Memória és tárhely

16MB + 256MB

Akkumulátor (átlagosan)

Akár 13 nap, 208mAh

Töltés

POGO-alapú töltés (Pin + Mágneses)

Operációs rendszer

RTOS

Szenzorok

Gyorsulásmérő, Giroszkópos érzékelő, Optikai pulzusmérő, Barométer, Fényérzékelő

Csatlakoztathatóság

Bluetooth

Tartósság12

5ATM + IP68

Kompatibilitás

Android 10.0 vagy újabb,1.5GB of RAM vagy ennél több

 

1 A készülék és az egyes funkciók elérhetősége piactól, modelltől és a párosított okostelefontól függően eltérő lehet. A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, elérhetőségére és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. A Galaxy Fit3 készülék Android 10 vagy annál újabb operációs rendszert futtató, és legalább 1,5 GB memóriával rendelkező Android okostelefonokkal párosítható. A Galaxy Fit3 használatához Samsung-fiókba történő bejelentkezés szükséges.
2 A Galaxy Fit2 készülékhez viszonyítva. A kijelzőméret átlósan mérve a teljes téglalapon belül, a lekerekített sarkok figyelembevétele nélkül.
3 Az akkumulátor élettartalma a Samsung belső laboratóriumi tesztek között mért eredményein alapul, amelyet jellemző használati minták alapján végeztek – a Galaxy Fit3 Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik a Galaxy okostelefonhoz, magába foglalva 52 értesítést, 4 percnyi szövegellenőrzést, 9 percnyi időellenőrzést és 30 percnyi edzést 24 óra leforgása alatt. Ez a teljes akkumulátorfogyasztás szimulált értékét mutatja, amelyet az alapvető használati minták és az egyes funkciók időtartamának elemzése alapján mértek. A készülék kiadást megelőző változatának eredményeivel tesztelve. Az akkumulátor valós üzemideje a Bluetooth-kapcsolat állapotától, a konfigurációtól, a beállításoktól, a jelerősségtől, a zaj jelenlététől, a készülék használatától és állapotától, valamint egyéb tényezőktől függően eltérő lehet.
4 A számlapok elérhetősége piactól és eszköztől függően eltérő lehet.
5 Az óraszíjak elérhetősége piactól függően eltérő lehet. Az óraszíjak külön megvásárolhatók, kivéve a dobozban megtalálható óraszíj.
6 Kizárólag általános jólléti és fitnesz célokra alkalmas. Nem használható egészségügyi állapot vagy betegség kimutatására, diagnosztizálására, gyógyítására, megfigyelésére vagy kezelésére. Az eszközön és/vagy alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos információk nem kezelhetők orvosi tanácsként. Egészségügyi állapotuk felmérésére és gyógyászati segítségért a felhasználóknak ki kell kérniük kezelőorvosuk véleményét. Egyes funkciók elérhetősége a piactól, a szolgáltatótól, valamint a párosított eszköztől függően eltérhet.
7 Az alvásfunkciók kizárólag általános jólléti és fitneszcélokat szolgálnak. A mérések csak a felhasználó személyes tájékoztatására szolgálnak. Egészségügyi tanácsért kérjük, forduljon orvoshoz!  A funkciók használatához a Samsung Health alkalmazás 6.26 vagy későbbi verziója szükséges. Az alvásfunkciók elérhetősége a piactól, a szolgáltatótól, valamint a párosított eszköztől függően eltérhet.
8 A Horkolásészlelés funkció használatához a Bluetooth-kapcsolattal párosított Galaxy okostelefonon engedélyezni kell a mikrofont. A funkció használatához a párosított okostelefont a felhasználóhoz közel kell elhelyezni.
9 A véroxigénszint-mérés funkció elérhetősége piactól függően eltérő lehet.
10 Az alvást érintő információk eléréséhez a felhasználónak legalább 7 éjszakán keresztül viselnie kell az eszközt, amely magába kell foglaljon két szabadnapot is.
11 A funkciók elérhetősége a piactól, a szolgáltatótól és a párosított eszköztől függően eltérhet.
12 Az 5ATM minősítéssel rendelkező Galaxy Fit3 50 méteres mélységig, 10 percig vízálló. Az eszköz használata nem javasolt búvárkodás vagy egyéb magasnyomású vízi tevékenységek során. Amennyiben a felhasználó keze nedves vagy az eszközt víz éri, azonnal szárítsa meg! A Galaxy Fit3 por- és édesvízálló 1,5 méteres mélységig, a készülékek számára 30 percig biztosított a (IP68 tanúsítvány) védelem. Használata tengerparton vagy medencében nem javasolt! A készülék víz- és porállósága nem állandó, általános használati körülmények mellett idővel csökkenhet. A készülék porállóságát harmadik fél általi, laboratóriumi körülmények között tesztelték: egy tesztkamrába 2 órán keresztül, köbméretenként – maximum 0,05 mm átmérőjű – 2 kg hintőport fújtak, míg a készülék levegőnyomása alacsonyabb maradt a környező levegőéhez képest. IP6X besorolású. A készülék porállósága a tényleges használati körülményektől függően eltérő lehet.
13 A Pulzusszám-funkciók kizárólag általános jólléti és fitnesz célokra alkalmasak. Nem használható egészségügyi állapot vagy betegség kimutatására, diagnosztizálására, gyógyítására, megfigyelésére vagy kezelésére. Az eszközön és/vagy alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos információk nem kezelhetők orvosi tanácsként. Egészségügyi állapotuk felmérésére és gyógyászati segítségért a felhasználóknak ki kell kérniük kezelőorvosuk véleményét.
14 A funkció elérhetősége piactól függően eltérő lehet. A felhasználónak Galaxy okostelefonján, a Galaxy Wearable alkalmazásban kell aktiválnia az Esésérzékelő és a Segélyhívás funkciót, hogy azt használhassa a Galaxy Fit3 készüléken. A vészhelyzeti kapcsolattartó értesítéséhez hálózati kapcsolatra van szükség. A GPS pontosságát befolyásolhatják a műholdas jelet leárnyékoló tényezők, például épületek. A funkció elérhetősége a piactól, a szoftververziótól és a körülvevő környezettől függően eltérő lehet.
15 A Kameravezérlő funkció csak akkor érhető el a Galaxy Fit3 készüléken, ha a párosított Galaxy okostelefon legalább One UI 6.0 vagy későbbi operációs rendszert futtat. A párosított Galaxy okostelefonra előre telepített Galaxy Kamera alkalmazásban a Fotó üzemmód beállítása szükséges.
16 Az Alvó üzemmódra és a Ne zavarjanak üzemmódra korlátozódik, elérhetősége a párosított okostelefontól függően eltérő lehet.
17 A Mobil megkeresése funkció használatához az eszközöknek a Bluetooth-kapcsolat hatótávolságán belül kell lenniük. A funkció elérhetősége a piactól és a párosított okostelefontól függően eltérő lehet.
18 Az elérhetőség a piactól vagy beszállítótól függően eltérő lehet. A különböző színváltozatok és óraszíjak elérhetősége piactól és beszállítótól függően eltérő lehet.
19 Az óraszíj nélkül mért tömeg. A tömegspecifikációk kizárólag a készülékvázra vonatkoznak.