A Samsung bemutatja a Galaxy A31 okostelefont

A Samsung bemutatja a sokoldalú Quad kamerával, magával ragadó Infinity-U kijelzővel és hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt Galaxy A31 okostelefont, amely továbbfejlesztett funkciókkal és innovatív megoldásokkal bővíti a Galaxy A sorozatot.

„A Galaxy A széria egyik legfontosabb jellemzője a kiváló ár-érték arány – mondta el Samu Zsófia, Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Galaxy A31 is ezt testesíti meg prémium funkcióival és elérhető árával.”

Átfogó élmény lenyűgöző, nagy kijelzőn
A Galaxy A31 6,4 colos Infinity-U kijelzőjében teljesen elmerülhetnek a felhasználók. A széles képaránynak köszönhetően a tartalom kávától káváig kitölti a képernyőt. A legjobb videók, játékok és élő közvetítések lenyűgöző FHD+ Super AMOLED minőségben jelennek meg. A kijelző egy mindössze 8,6 mm vastag vázba épül be, így könnyedén belesimul a felhasználók tenyerébe.

Még több tartalom egy nagyszerű kamerával
A Galaxy A31 48 MP főkamerájával nagy felbontású képek és videók készíthetők lenyűgöző minőségben. A 123 fokos látószögű, 8 MP, Ultraszéles kamerával pedig még több részlet örökíthető meg. Az 5 MP Makro kamera a tiszta közeli felvételeket, míg az 5 MP mélységérzékelő a népszerű Élő Fókusz módot biztosítja a felhasználóknak, hogy a képek témája még hangsúlyosabb lehessen.

Hosszan tartó energia
A hosszúra nyúlt hétköznapok változatos kihívásaihoz olyan eszközökre van szükség, amelyek hosszú ideig képesek működni. A Galaxy A31 5000 mAh kapacitású akkumulátorával az üzemidőbe belefér a streamelés, a tartalmak folyamatos megosztása és rengeteg játék is. Alacsonyabb töltöttségnél a 15 wattos Gyorstöltéssel akár már 30 perc alatt egy egész napra elegendő töltést kap a készülék.

Erősebb hardver – több lehetőség
A Galaxy A31 továbbfejlesztett nyolcmagos processzorral, 4 GB memóriával és MI alapú Game Booster technológiával érkezik. A 64 GB belső tárhely mellett a készülék kapacitása akár 512 GB-ig bővíthető, így a felhasználóknak nem kell tartalmakat törölniük, ha újakat mentenének el.

Kiemelkedő biztonság mindenkinek
A Galaxy A31 hardveres és szoftveres védelméért a Samsung Knox biztonsági rendszer felel, már a legelső indítástól kezdve. A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó magas szintű biometrikus azonosítást kínál, így a képernyőzárat csak a telefon tulajdonosa oldhatja fel.

Elérhetőség
A Galaxy A31 Magyarországon június 30-tól érhető el 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron, Fekete Fénytörés és Kék Fénytörés színekben. A készülékről további információ a Samsung weboldalán  érhető el.

Termékjellemzők

 

Galaxy A31

Kijelző1

6,4 colos FHD+ (1080X2400)

SUPER AMOLED

Infinity-U Display

Kamera

[Hátlapi kamera]

Széles látószög: 48 MP (F2.0)

Ultraszéles látószög: 8 MP (F2.2)

Mélységérzékelő: 5 MP (F2.4)

Makro: 5 MP (F2.4)

 

[Előlapi kamera]

20MP, F2.2

Váz

159.3 x 73.1 x 8.6 mm

AP

Nyolcmagos processzor

Mediatek MTK6768

(Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)

Memória2

RAM: 4GB

Belső tárhely: 64GB

microSD akár 512 GB-ig

Akkumulátor3

5000mAh (átlagosan)

15W Gyorstöltés

Biometrikus Azonosítás

Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó

Arcfelismerés

Szín4

Fekete Fénytörés

Kék Fénytörés

 

1 A kijelzőt teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a sarkok és az előlapi kamera miatt ennél kisebb.
2 Az elérhető memória régiótól és országtól függően változhat.
3 Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték A minimális kapacitás ennél kisebb lehet.
4 A színek elérhetősége országtól függően változhat