Bemutatkozik a Galaxy A22 5G

A Samsung bemutatja 5G portfóliójának legújabb tagját, a Galaxy A22 5G okostelefont. Az A széria készülékeiben a szélesebb közönség számára is egyaránt elérhetők az innovatív megoldások és a prémium funkciók. A Galaxy A22 5G magával ragadó látványvilágával új szintre emeli a streaming- és játékélményt, a sokoldalú kamerájával pedig megörökíthetők a mindennapok különleges pillanatai. A letisztult kialakítású A22 5G látványos színekben érkezik hamarosan a hazai üzletekbe.

5G kapcsolat és lenyűgöző kijelző
A Galaxy A22 5G újraírja a felhasználók napi rutinját a gyorsabb és könnyebben használható 5G hálózatok segítségével1. A valós idejű kapcsolatnak köszönhetően több feladat gyorsabban végezhető el, a várakozási idő pedig csökken. A Galaxy A22 5G nagy felbontású, 6,6 colos FHD+2 Infinity-V kijelzője és az 5G sebesség magával ragadó felhasználói élményt tesznek lehetővé, megszakítások nélkül. A Galaxy A22 5G a 90 Hz frissítési rátával a streaminget és a játékot is új szintre emeli, az 5.000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően pedig a felhasználók hosszú órákig böngészhetnek és a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülékből.

Örökítsd meg a mindennapokat!
A Galaxy A22 5G olyan sokoldalú kamerával érkezik, amely képes élethűen megörökíteni a valóságot. A 48 MP főkamera, az 5MP ultraszéles látószögű kamera, a 2MP mélységérzékelő és a 8MP előlapi kamera segítségével a szelfik és a profi fényképek készítése könnyebb lesz, mint valaha.

Személyre szabott kialakítás
A Galaxy A22 5G olyan látványos színekben lesz elérhető, mint az Élénk szürke, az Élénk fehér és az Élénk lila, amelyekkel a felhasználók könnyebben kifejezhetik a személyiségüket. A szimmetrikus formának és a lekerekített éleknek köszönhetően az eszköz könnyedén illeszkedik a kézbe. A Galaxy A22 5G-t, köszönhetően az olyan, sokoldalú funkcióknak, mint a One UI Core 3.1 rendszer úgy alakították ki, hogy minden nap produktívabb, kreatívabb és kényelmesebb lehessen.

Elérhetőség
A Galaxy A22 5G Magyarországon július 21-től érhető el, 95.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További információ a Galaxy A22 5G-ről és a teljes Galaxy A sorozatról a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a-series/  weboldalon érhető el.

Termékjellemzők3

 Készülék

A22 5G

Méret

167,2 x 76,4 x 9,0 mm / 203 g

Kijelző4

6,6 colos FHD+ TFT Infinity-V

AP

5G (Nyolcmagos processzor, 2.2GHz)

Kamera

Hátlapi

Tripla kamera

48MP(főkamera)+5MP(ultraszéles látószög)+2MP(mélységérzékelő)

Előlapi

8MP (f2.0)

Memória

4+128 GB

Akkumulátor5

5,000 mAh (15W Gyorstöltés)

Kialakítás

Műanyag

 Biometrikus Azonosítás

Hátlapi ujjlenyomat-olvasó

 

1 Optimális 5G hálózati kapcsolatot igényel, amely csak bizonyos piacokon érhető el. Az elérhetőségről és a részletekről érdeklődjön szolgáltatójánál. A letöltési és a streaming sebesség a tartalomszolgáltatótól, a szerver kapcsolattól és más tényezőktől függően változhat.
2 A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.
3 A jelen sajtóközleményben szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.
4 A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.
5 Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 4.860 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.