Háromnapos akkumulátor-üzemidővel érkezik a Nokia G11 Plus

Újabb készülékkel bővíti a G-szériát a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A Nokia G11 Plus a már megszokott, tartós kialakítással, 3 éven át érkező frissítésekkel, Android 12-es rendszerrel és háromnapos akkumulátor-üzemidővel könnyíti meg a hétköznapokat.

"A korai készülékcsere környezetkárosító hatásai miatt világszerte egyre hosszabb ideig tartjuk meg a telefonunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a mozgalom úttörői között lehettünk a tartós kialakítású és hosszú ideig támogatott Nokia telefonokkal." – nyilatkozta Florian Seiche, a HMD Global ügyvezető igazgatója.

  • Love it: háromnapos akkumulátor-üzemidő, hogy a lehető legkevesebbet kelljen izgulnod a lemerülés miatt.
  • Trust it: a három évig érkező havi biztonsági frissítések mellett még tovább marad biztonságos – ez kétszer annyi, mint amennyit a konkurens készülékek nyújtanak.1
  • Keep it: három Android™-verzió: a dobozból kivéve az Android 12 fogad, a jövőbiztosságról pedig további két verzió gondoskodik2, a már jól ismert strapabíró kialakítás mellett.
  • Recycle it: ​ Az évekig tartó használat után add le biztonságosan a telefonod az újrahasznosítási kezdeményezésünkön keresztül.

Piacvezető frissítésszám
A konkurens készülékekhez képest kétszeres, rendszeresen szállított biztonsági frissítéssel a Nokia G11 Plus biztosítja, hogy most és az elkövetkező években is biztonságban legyen az, amit a telefonodon tárolsz. A teljesen személyre szabott védelemért az ujjlenyomat- és arcfeloldás felel.

Az Android 12 a személyre szabható felhasználói felülettől kezdve a görgethető képernyőképekig teljesen egyedivé varázsolható. Mivel a Nokia G11 Plus-ra két évig érkeznek a rendszerfrissítések, a készüléktulajdonosok biztosak lehetnek benne, hogy a legújabb funkciók és újítások, amiket a következő Android-verziók hoznak, számukra is elérhetők lesznek.

Ha pedig évek múlva eljön az ideje a G11 Plus visszavonulásának, a HMD Global megoldja a készülék újrahasznosítását: új életet lehelünk majd az alkatrészekbe, miközben a környezetet is óvjuk az elektronikus hulladék mennyiségének csökkentésével.

Prémium kialakítás pénztárcabarát áron
A Nokia G11 Plus vékony, skandináv ihletésű külsejébe hatalmas, háromnapos üzemidőt biztosító akkumulátor került, hogy egy egész hétvégén át ne kelljen foglalkozni a töltéssel. A kizárólag Nokia telefonokon elérhető Super Battery Saver funkcióval pedig további extra üzemidő nyerhető3.

A strapabíró polikarbonát kialakítást szigorú tartóssági teszteknek vetettük alá, de a külsőre is figyeltünk: az Nokia G11 Plus a fényviszonyoktól függően változtatja majd a színárnyalatát.

Az emberek által leggyakrabban választott4 6,5 hüvelykes, HD+ kijelző került a készülékbe, ami tökéletesen illeszkedik a kézbe és egy átlagos zsebben is kényelmesen elfér majd. A megjelenítés folyamatosságát a 90 Hz-es frissítési frekvencia révén érjük el.

Elérhetőség
A Nokia G11 Plus augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon tavi kék színben, 3/32 GB verzióban.

1 A globális bevezetéstől számítva a Nokia G11 Plus 36 biztonsági frissítést kap. Más, azonos árkategóriájú okostelefonok átlagosan 16 biztonsági frissítést kapnak az életciklusuk során.
2 Az Android 12, 13 és 14 a bevezetés óta eltelt két év alatt került kiadásra.
3 A sztenderd Android akkumulátorkímélő alkalmazáshoz hasonlítva.
4 Az emberek több mint 70%-a választja a 6,5 hüvelykes készülékeket ebben az árkategóriában (IDC Mobile Phone Market, 2021).