Mondd el hát mindenkinek!

A Samsung legújabb kampányában a felhasználók pozitív gondolatai játsszák a főszerepet. A vállalat Budapest szívében, az Oktogonon található LED kijelzőjén közel három hétig a résztvevők által beküldött üzentek köszöntik az elhaladókat és dobják fel a járókelők napját. Az Üzenet a palackban kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a támogató, pozitív gondolatok fontosságára, és megmutassa, milyen sokat adhat a napi ingázás közben néhány kedves szó. Az üzenetet beküldő felhasználók nyereményjátékban vehetnek részt, melynek fődíja a Samsung legújabb Galaxy Note20 5G okostelefonja.

Az emberek nagy része munkába vagy iskolába utazás közben kevésbé figyel a környezetére és inkább elzárkózik mások elől. Az elmúlt nehéz hónapok után különösen jól eshet minden apró kedvesség vagy személyes üzenet. A Samsung mobiltechnológiájával hozzájárul, hogy a felhasználók bármikor elérhessék egymást ezekkel a gondolatokkal. A vállalat az Üzenet a palackban kampányban lehetőséget ad a hazai felhasználóknak, hogy a technológia segítségével szerezzenek örömet szeretteiknek vagy nevettessék meg a főváros lakóit. Ahogy a Galaxy Note20 készülékeken kézzel írt üzenetek is azonnal szöveggé alakíthatók, ezek a motiváló és inspiráló üzenetek is könnyedén eljuthatnak egy szélesebb közönséghez.

A budapesti Oktogonon található Samsung kijelzőt a város egyik legforgalmasabb csomópontjában naponta több tízezer ember is láthatja. A vállalat kampányában újfajta módon használja fel a 12,6 négyzetméteres felületet, hogy a közelében elhaladó embereknek kellemes pillanatokat szerezhessen. A kijelzőn valódi, felhasználóktól érkező bátorító üzenetek, személyes megszólítások vagy humoros megjegyzések jelennek majd meg a kampány ideje alatt.

A jelentkezők üzeneteit a www.samsunguzenet.hu weboldalra tölthetik fel, ahol előre kiválaszthatják, melyik nap és milyen idősávban jelenjen meg a beküldött szöveg Budapest horizontján, így akár előre értesíthetik a címzettet. A jelentkezéshez nem kell más, csak egy regisztráció és néhány kedves gondolat, amelyet szeretnének megosztani a várossal. Lehet ez szerelmi vallomás, praktikus tanács a közlekedőknek, egy-két lelkesítő szó a munkatársaknak vagy akár egy bevásárlólista is, amelyet otthon felejtett valaki. A kampány weboldalán a Samsung szeptember 7-től szeptember 27-ig várja a bejegyzéseket, amelyekből a kiválasztottak egy napon keresztül lesznek láthatóak a látványos üzenőfalon.

A legjobb, legtöbb embert megszólító bejegyzések készítői között értékes nyereményeket sorsol ki a vállalat. A kampány lezárásakor tartott sorsoláson választott szerencsés pályázó egy Samsung Galaxy Note20 5G okostelefonnal küldheti majd pozitív üzeneteit a barátainak, de további három nyertes is olyan Galaxy termékekkel maradhat kapcsolatban a számára fontos emberekkel és dolgokkal, mint a Galaxy Watch3 okosóra, a Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató vagy a Galaxy Tab S7 táblagép.

„A Samsungnál hiszünk abban, hogy a nyílt kommunikációnak és a pozitív megerősítéseknek fontos szerepe van a mindennapokban. Legújabb termékeinket úgy alkottuk meg, hogy azokkal a felhasználók folyamatosan kapcsolatban maradhassanak, és azonnal megoszthassák egymással a gondolataikat – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője. – Az Üzenet a palackban kampányban szeretnénk a rendelkezésünkre álló eszközökkel mosolyt csalni a fővárosiak arcára és lehetőséget biztosítani a hazai felhasználóknak, hogy megoszthassák másokkal az életük boldog pillanatait.”

Az Üzenet a palackban kampányról és a nyereményjátékról további információ, valamint a pontos játékszabályzat a www.samsunguzenet.hu weboldalon érhető el.