Bemutatjuk az új Nokia T20 táblagépet

Bemutatta első táblagépét a HMD Global. A Nokia T20 a megszokott Nokia minőséget nyújtja nagyobb képernyőn, kiemelkedő üzemidővel és az egész család számára ideális extra funkciókkal.

A T széria első tagjaként bemutatkozó Nokia T20 kiemelkedő tulajdonságai között megtaláljuk a kristálytiszta és éles képet biztosító 2K kijelzőt, a 3 éven keresztül érkező havi biztonsági javítócsomagokat és a 2 évig garantált OS frissítéseket. 

Igazán Nokia, csak nagyobb
Csakúgy, mint a Nokia telefonok esetében, a Nokia T20 megtervezésénél a biztonság és a naprakész szoftver került a középpontba. A két évig garantált operációs rendszerfrissítés gondoskodik arról, hogy az Android™ következő verzióit is kényelmesen és egyszerűen kezdhessük el használni, a három évig érkező biztonsági javítócsomagok pedig naprakészen tartják a készüléket, védelmet biztosítva a legújabb veszélyek ellen is.

A védelem azonban nemcsak a rendszernek szól: a gyermekek biztonsága, kreativitásának fokozása és a tanulás elősegítése szintén fontos feladatunk, ezért a Nokia T20 a Google Kids Space csomaggal előtelepítve érkezik. Ez segít abban, hogy a kicsik megbízható alkalmazásokat, könyveket, illetve videókat találjanak, amikkel fejleszthetik a tudásukat. A Google Kids Space a gyerek Google fiókjával párhuzamosan működik, így a szülőknek továbbra is minden felügyeleti eszközük megmarad a Family Linken keresztül.

A Nokia T20 dizájnja ugyanazt a skandináv filozófiát követi, amivel a Nokia telefonok rendelkeznek, azaz letisztult, egyszerű és elegáns minden részlet, él és felület. A fém készülékház és a csiszolt 3D kijelzőkeret gondoskodik arról, hogy sokáig élvezhessük a tablet előnyeit.
Egész nap bírja és minden helyzetben támogat

A HMD tervezőasztalainál is tudják, hogy senki sem szereti, ha a töltőkábelhez láncolva kell az eszközöket használni, ezért a kategóriában egyedülálló, 8200 mAh-ás akkumulátorral szereltünk minden Nokia T20 tabletet, ez akár 15 órányi böngészést, 7 órányi konferenciahívást, vagy nagyjából 10 órányi filmnézést tesz lehetővé. A táblagép támogatja a gyorstöltést is.

Akár sorozatról, vagy egy játék rekordjainak megdöntéséről beszélünk, a részletek biztosan nem maradnak rejtve a Nokia T20 2K kijelzőjével. A videóhívások számának növekedését sem hagytuk figyelmen kívül, a tablet tökéletes választás a fontos üzleti megbeszélések, vagy akár a család távolabbi tagjaival történő csevegések lebonyolítására. A 4G LTE (CAT 4) modemmel megtámogatva a Nokia T20 otthon és útközben egyaránt megbízható társ. Emellett a szemeink és alvásciklusunk védelme is biztosított az alacsony kékfény kibocsátás révén, amiről a Nokia T20 SGS tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Ha pedig eljön a kikapcsolódás ideje, nyugodtan hátra dőlhetünk, kedvenc zenéink és a hangoskönyvek egyaránt kiemelkedő élményt nyújtanak a sztereó hangszórópárnak és az OZO Audionak köszönhetően. Akkor sem kell kétségbeesni, ha eljön a megbeszélés ideje, és a szomszéd megint éppen felújít, a dupla mikrofon és a fejlett zajszűrés a felesleges zajokat nélkülözve továbbítja hangunkat a másik félnek.

A Nokia T20 ráadásul bekerült az Android Enterprise Recommended eszközök (AER) listájára is, vagyis megfelel a Google szigorú nagyvállalati előírásainak, így céges környezetben is biztonságosan használható. Az új táblagép természetesen támogatja a HMD Enable Pro szolgáltatást is, vagyis a HMD Global nagyvállalati eszközmenedzsment megoldásával egyszerűen, távolról üzembe helyezhető a vállalatok egyedi igényeinek megfelelően.

Ár és elérhetőség
A Nokia T20 Magyarországon 2021. november végétől lesz elérhető kék színben, 3Gb/32Gb Wifi és 4Gb/64Gb LTE verzióban.

További információ:
https://www.nokia.com/phones/hu_hu/nokia-t-20