Misztikus kék színnel jelenik meg a Galaxy Tab S7 és Tab S7+

Új, látványos árnyalatban jelenik meg a Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+, tablet, így a Samsung prémium kreatív eszközökből álló portfóliója is tovább bővül. A Misztikus kék színben érkező tabletek One UI 3 szoftverrel és 120 Hz képernyőfrissítéssel biztosítanak kiemelkedő felhasználói élményt. A sokoldalú eszközök még hatékonyabban használhatók a Galaxy ökoszisztéma részeként.

„A Misztikus kék Samsung Galaxy Tab S7 és a Tab S7+ segítségével a felhasználók könnyebben kifejezhetik az egyéniségüket. A táblagépek népszerű prémium funkcióival a kreativitást és a hatékonyságot is új szintre emelhetik – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Az új Misztikus kék árnyalat remekül mutatja, hogy a minőségi készülékek mellett a felhasználók személyes elégedettsége is kiemelten fontos a számunkra.”

Mindennapi hatékonyság
A One UI 3 szoftverfrissítést a Galaxy Unpacked 2021 eseményen mutatta be a Samsung, a fejlesztések pedig a tabletek teljesítményét is tovább javították. A Tab S7 modellek hatékonyabban működnek együtt az új Galaxy S21 okostelefonokkal és a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval. A felhasználók könnyedén válthatnak az egyes eszközök között és egyszerűen másolhatnak szövegeket vagy képeket a telefonjukról a Misztikus kék Galaxy Tab S7-re. A One UI segítségével könnyen megnövelhető a munkaterület, a Tab S7 vagy S7+ PC-vel összekapcsolva akár másodlagos képernyőként is használható.

A kreativitás új korszaka
A Galaxy S7 és S7+ tabletekkel a felhasználók könnyedén kifejezhetik a kreativitásukat. A Misztikus kék Tab S7 és az S7+ egyaránt 120 Hz-es frissítési rátával érkezik, a Tab S7 11 colos LTPS TFT kijelzővel, a Tab S7+ pedig 12,4 colos Super AMOLED kijelzővel, így a felhasználók kiváló minőségben élvezhetik a felhőalapú játékokat és a nagyfelbontású streameket. A Tab S7 és S7+ készen áll a kreatív feladatokra, legyen szó akár játékról, rajzolásról vagy böngészésről.

Sokoldalú Samsung ökoszisztéma
A 3 lenyűgöző színben elérhető Galaxy Tab S7 és S7+ tabletek könnyedén működnek együtt más Samsung Galaxy termékkel. Az Automatikus kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval szinte azonnal válthassanak az audiotartalmak között. Az eszköz ilyenkor automatikusan vált a csatlakoztatott Tab S7 vagy S7+ és az okostelefon között. Bejövő hívás esetén így azonnal a beszélgetésre koncentrálhatnak, majd ismét visszatérhetnek a zenéhez. A Galaxy ökoszisztémával egészen új élmények várják a felhasználókat, hiszen a Samsung készülékeket úgy tervezték, hogy könnyedén működjenek együtt és ezzel még tovább emeljék a felhasználói élményt.

Elérhetőség
A Misztikus kék színű Galaxy Tab S7 és Tab S7+ Magyarországon 2021. február 19-től vásárolható meg. A Tab S7 Wi-Fi verziója 259.990, az LTE változat 294.990 forintos, a Tab S7+ Wi-Fi pedig 334.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

További információ a Galaxy Tab S7 és S7+ tabletekről, valamint a teljes Galaxy portfólióról a https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-s/ és a https://www.samsung.com/hu/mobile/ oldalakon érhető el.

 

 

Galaxy Tab S7

Galaxy Tab S7+

Méret és tömeg

Tablet

253,8 x 165,3 x 6,3 mm

498g (Wi-Fi), 500g (LTE),

285,0 x 185,0 x 5,7 mm

575g (Wi-Fi

BLE

S Pen

Hossz: 147 mm*, Átmérő: 8,2 mm**, Tömeg: 8g

*Beleértve a toll hegyét **Maximális átmérő 

Kijelző

11 colos*

2560x1600(WQXGA) LTPS TFT, akár 120Hz frissítési ráta

12,4 colos*

2800x1752(WQXGA+) Super AMOLED,

akár 120Hz frissítési ráta

*A kijelzőt átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a lekerekített sarkok miatt ennél kisebb.

Operációs Rendszer

Android 10

Processzor

7nm 64-bit nyolcmagos processzor *3.09 GHz (Maximális órajel) + 2.4 GHz + 1.8 GHz

Memória*

6GB + 128GB / 8GB +256GB, microSD** akár 1TB-ig

*Országtól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.

** A MicroSD kártya külön vásárolható meg.

Kamera

[Hátlapi] 13MP (Főkamera) + 5MP (Ultraszéles látószög) + Vaku

[Előlapi] 8MP

Hang

4db AKG, Dolby Atmos® hangszóró

Csatlakozó

Type C USB 3.2 Gen 1 (DP Out)

Érzékelők

Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő

Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő

Csatlakoztathatóság

LTE*, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v 5.0

 

*Az elérhetőség országonként eltérhető lehet.

 

Akkumulátor*

8,000mAh (45W Szupergyors Töltés-támogatással**)

10,090mAh (45W Szupergyors Töltés-támogatással**)

*Átlagos érték, amelyet külső gyártó laboratóriumi körülményei között teszteltek. Átlagos érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között.

**A 45W és 25W töltőt külön kell megvásárolni.

Biometrikus Azonosítás

Oldalgombon található ujjlenyomat-olvasó

Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó

Kiegészítők*

S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Book Cover billentyűzet

*A kiegészítőket külön-külön lehet megvásárolni.

**Az S Pen-t külön lehet megvásárolni. Az elérhetőség országonként változik.

*A jelen cikkben szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.