Tanúsított szemvédelemmel érkeznek a Huawei legújabb táblagépei

A Huawei bemutatta a MatePad T10 tabletcsalád két legújabb darabját, a T 10 és T 10s modelleket. A készülékek fejlett hangrendszerrel, részletgazdag kijelzővel, és tanúsított szemkímélő móddal érkeznek. A beépített Gyereksarok funkció segítségével a szülők beállíthatják, milyen alkalmazásokat mennyi ideig használhatnak a legkisebbek.

Családbarát funkciók
A 9,7”-es kijelzővel és fejlett hangrendszerrel felszerelt MatePad T 10 magával ragadó multimédia élményt kínál minden korosztály számára. A vékony és ergonomikus eszközben erős, nyolcmagos processzor és nagy akkumulátor kapott helyet. A MatePad T 10 számos okos és családbarát funkciót kínál, mint például a Gyereksarok, a Szemvédelem és az App Sokszorozó.

A Mélytengeri Kék színű, fém hátlapú, mindössze 450g súlyú készülék ergonomikusan lekerekített sarkainak köszönhetően rendkívül kényelmes fogást biztosít. A T 10 tabletet 9,7”-es, 16:10 HD felbontású kijelzővel szerelték fel, a készülékben két hangszóró kapott helyet, melyek hangzását a Huawei Histen 6.1 szoftver által biztosított 9.1-csatornás, 3D hangtámogatás erősíti.

Sötétben sem károsítja a szemet
A készüléket a Kirin 710A chipkészlet hajtja, a nyolcmagos processzor nagy teljesítményt és energiahatékonyságot biztosít. A tableten az EMUI 10.1 összhangban működik a chipkészlettel, számos intelligens funkcióval biztosítva az intuitív felhasználói élményt. A Huawei App Sokszorozó például képes egy alkalmazást osztott képernyős nézetben megjeleníteni, ezzel pedig kihasználni a vízszintes megjelenítés előnyeit.  Az új Sötét módot pedig kutatások alapján azért fejlesztették ki, hogy felhasználóinak még kényelmesebb élményt nyújtson a tablet a sötétben történő használatakor.

Gyereksarok – Felnőtt kontroll
A Gyereksarok funkció segítségével a MatePad T 10 a gyerekek számára is biztonságosan használható. A számos szűrőt biztosító funkcióban a hangfelvétel, a kamera, festőprogram és a multimédia is helyet kapott, így a szülők képeket és videókat is megoszthatnak gyermekeikkel. A beállításokban a szülők kiválaszthatják az elérhető alkalmazásokat és tartalmakat, valamint a használati időt is szabályozhatják.

A Gyereksarok a TÜV Rheinland által tanúsított szemvédelemmel is védi a gyermekeket, továbbá a MatePad T 10 – en elérhető az eBook mód is, melyben a tablet úgy állítja be a színeket, hogy valódi, papír-alapú olvasási élményt nyújtson.

A MatePad T 10s modell Full HD kijelzővel érkezik
Az új HUAWEI MatePad T 10s az egész család szórakoztatására készült. Egyszerű, mégis praktikus kialakítással rendelkezik, fémháza elég könnyű ahhoz, hogy a család gyermekei is elbírják és használhassák. A tablet oldalai íveltek, ezért kényelmesen illeszkednek a kézbe, és az erősített élek további védelmet nyújtanak a nedvesség és a kisebb ütődések okozta sérülések ellen.

A modell Full HD IPS kijelzője az 1920x1200 felbontásra is képes, a 16:10-es kijelző pixelsűrűsége 224ppi, így minden megjelenített kép vagy videó rendkívül éles lesz rajta. A kijelző a Huawei ClariVu Enhancement technológiának köszönhetően dinamikusan optimalizálja a színeket, a fényerőt és telítettséget, saját fejlesztésű Super Resolution algoritmusa pedig felskálázza az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

Árak és elérhetőség
A Huawei T 10 két variánsban jelenik meg, WiFi-s és LTE képes változata október 25-től elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 59.990 Ft-os, valamint bruttó 67.490 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor október 15. és 24. között az előrendelt WiFi-s modell mellé ajándék Huawei Flip Cover védőtok is jár a vásárlóknak 6990 Ft értékben.

A Huawei T 10s szintén két változatban kapható. WiFi-s és LTE képes változata október 15-től elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 73.990 Ft-os, valamint bruttó 79.490 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor október 5. és 14. között az előrendelt WiFi-s modell mellé ajándék Huawei Flip Cover védőtok is jár a vásárlóknak 6990 Ft értékben.